Varus – мережа продовжує розвиток

18 листопада 2022

На 19 листопада заплановане відкриття нового супермаркету в Києві, на сьогодні загальна кількість працюючих торгівельних точок компанії – близько 100.

Дніпровська мережа продовжує свій розвиток у Києві – новий супермаркет відкривається в торгівельному центрі Lake Plaza на Оболоні. Торгівельний центр відкриває свої двері після повної реконструкції, розпочатої ще влітку 2021 року (до цього ТЦ мав назву Метрополіс). Управляти центром будуть структури, пов’язані з власниками Varus, а також мережі Eva, - Русланом Шостаком та Валерієм Кіптиком.

Раніше в даному торгівельному центрі якорним орендарем був супермаркет мережі ЕКО Маркет.

До війни мережа Varus налічувала 116 супермаркетів, і компанія мала плани щодо подальшої активної експансії. Але після початку повномасштабного вторгнення частина магазинів опинилась на окупованій території та у безпосередній близькісті до лінії фронту. В Київській області було зруйновано склад замороженої продукції.

Незважаючи на це, компанії вдалось досить швидко перебудувати логістичні процеси, і вже на кінець травня в мережі працювало 97 магазинів (близько 100 супермаркетів мережі працює і на сьогодні).

Більше про компанію можна дізнатися в нашому огляді.

Огляди компаній: