Comfy відкриває нові супермаркети

7 листопада 2022

Станом на початок листопада 2022 року мережа налічує 81 магазин

Рітейлер побутової техніки та електроніки Comfy відкрив новий магазин в ТРЦ Термінал у Броварах. Площа супермаркету – 1000 кв м, він став 24-м магазином мережі в Київській області та 81-м в усій мережі Comfy. Це вже друге відкриття магазину мережі в Київському регіоні цієї осені – в жовтні було відкрито новий флагманський супермаркет Comfy в Києві.

На початку 2022 року мережа нараховувала 97 супермаркетів в 53 містах України.

Після початку війни в лютому магазини було зачинено, але вже за декілька днів мережа почала частково відновлювати свою роботу.

На кінець березня кількість працюючих магазинів складала 45, в середині квітня – 63, а вже наприкінці травня працювало 79 магазинів Comfy (зокрема було наново відкриті супермаркети у Харкові, Миколаєві, Запоріжжі, відновлено магазин у Бучі).

Компанія втратила супермаркети на окупованих територіях, також були зачинені ті магазини, які були розташовані в містах поблизу лінії фронту.

Внаслідок ракетного удару 27 червня було знищено магазин Comfy, який був розташований в торгівельному центрі Амстор в Кременчуці.

Серед головних змін в бізнесі компанії з початку війни також довші ланцюги поставок (збільшення з 4-5 днів до 15-20 днів).

Огляди компаній: