Протягом 2022 року Rozetka збільшила кількість точок видачі товару

23 лютого 2023

Оборот Rozetka в четвертому кварталі 2022 року став найбільшим за відповідний період за всю історію діяльності інтернет-магазину.

Як повідомив власник та CEO Rozetka Владислав Чечоткін Forbes, на початок 2023 року в мережі Rozetka було вже 297 точок видачі, що більше, ніж було станом на початок повномасштабного вторгнення росії рік тому (270 точок).

Загальний оборот інтернет-майданчику (включаючи продажі третіх осіб через маркетплейс) в четвертому кварталі 2023 року став найбільшим за всю історію діяльності компанії за заданий проміжок часу (квартал).

При цьому Чечоткін зауважує, що прибуток в 2022 році суттєво знизився у порівнянні з попереднім роком. Зі свого боку відзначимо, що сам факт беззбиткової діяльності вже є досить важливим для розуміння поточного фінансового стану компанії та її результатів за 2022 рік.

Також за словами Чечоткіна команда Rozetka (яка до вторгнення налічувала близько 7000 співробітників) скоротилася майже вдвічі, що, на наш погляд, є одним з важливих чинників беззбиткової діяльності компанії в 2022 році.

Огляди компаній: