Алло відкриватиме точки видачі товару на ОККО

20 листопада 2023

Перша точка видачі Алло Express вже відкрилась на території одного з автозаправних комплексів ОККО на Київщині.

16 листопада група компаній Алло відкрила нову точку видачі на території одного з АЗК ОККО на Софіївській Борщагівці на Київщині, повідомляє Forbes з посиланням на прес-службу компанії.

В нових точках видачі можна буде отримати товари, замовлені на маркетплейсі Allo.ua (який наразі посідає четверте місце за трафіком серед усіх українських інтернет-магазинів, після Rozetka, Епіцентр та Comfy). Протягом останніх років саме розвиток маркетплейсу є пріорітетним для власників та менеджменту Алло.

Алло є одним з лідерів українського роздрібного ринку персональної електроніки та смартфонів. Наразі в мережі працює більше 300 магазинів, загальний виторг компанії в 2022 році становив 4.3 млрд грн. Чистий збиток Алло в 2022 році склав 9 млн грн (у порівнянні з чистим прибутком в 2021 році на рівні 41 млн грн), компанія значно скоротила свої активи (з 3.2 млрд грн до 1.8 млрд грн).

ОККО є лідером серед українських АЗС за обсягом продажів. ЇЇ частка на ринку пального, за даними того ж Forbes та консалтингової компанії А-95 в 2022 році становила 18%.

Огляди компаній: